Help mee!

Help dieren met kanker: verspreid flyers, plaats een collectebus, zamel cartridges in of speel mee met de Vriendenloterij.

Het Nederlands KankerFonds voor Dieren geeft de flyer "Kanker bij Dieren de Baas" uit. In de flyer vindt u informatie over de doelstellingen van het Nederlands KankerFonds voor Dieren, informatie over kanker bij dieren en wat u moet doen bij verdachte symptomen.

Wilt u een collectebus ten bate van het NKFD neerzetten in uw clubhuis dan stellen wij deze graag ter beschikking.

Als u belangstelling heeft om de collectebus en/of de flyers te ontvangen of te plaatsen (met of zonder display), stuur dan een e-mail naar info@nkfd.nl met hierin het bezorgadres en het gewenste aantal flyers en displays.

U kunt ons ook gigantisch helpen door (oude) mobiele telefoons en/of printercartridges in te zamelen. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen of de bestelfax downloaden.

Als u voor het NKFD meespeelt in de Vriendenloterij dan komt de helft van uw inleg ten goede van onze stichting:https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm U kunt dit aangeven bij 'Ik speel mee voor mijn favoriete club of vereniging'