Hondenwandeling “Hart voor Kanker”

Op zondag 6 oktober organiseert het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) in samenwerking met Zuiderzand de Hondenwandeling “Hart voor Kanker”. De hele dag staat in het teken van de strijd tegen kanker bij dieren. De opbrengsten van deze wandeling gaan naar het NKFD die het geld gebruikt voor onder meer onderzoek en voorlichting over kanker bij dieren.

Foto’s: Bluet fotografie en NKFD

Programma

U kunt op zondag 6 oktober van 13.00 – 15.30 uur deelnemen aan de Hondenwandeling “Hart voor Kanker”. De route is ongeveer 5 km lang door het Roekelsebos/ de Roekel. Een ontspannende wandeling in een Veluws bosgebied.

Het deelnamebedrag bedraagt voor de eerste hond uit elk gezin €15,-. Voor elke extra hond vragen wij een deelnamebedrag van €5,- per hond. Alle opbrengsten van de hondenwandeling komen volledig ten goede aan kankerbestrijding bij gezelschapsdieren.

Wij willen alle deelnemers vragen om de honden tijdens de wandeling aan de riem te houden en alleen los te laten op die plaatsen waar dit duidelijk is toegestaan.

Locatie

Mosselsepad 70, 6731 SM Otterlo

Inschrijven

Klik hier om uzelf in te schrijven. Het is ook mogelijk om op zondag 6 oktober ter plaatse uzelf en uw hond(en) in te schrijven. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig. Het deelnamebedrag kan daardoor alleen contant betaald worden.

Impressie hondenwandeling “Hart voor Kanker”