Wij willen kanker bij dieren de baas worden. Maar dit kunnen wij niet zonder uw hulp.
Steun onze strijd tegen kanker bij dieren! Hoe kunt u dit doen?

 

Doneer aan het NKFD

Steun het NKFD via een eenmalige of periodieke gift. U kiest zelf het bedrag van uw gift. Op deze manier heeft u zelf de controle over uw bijdrage. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren over onze activiteiten en projecten. Dit doen wij door middel van onze website, nieuwsbrief en Facebook pagina. Op deze manier weet u als donateur waar u concreet aan bijdraagt.

Doneer aan het NKFD

Steun het NKFD via Vriendenloterij

Veel mensen steunen goede doelen. Als het kon zouden we graag nog meer goede doelen steunen. Maar wij begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheid om het NKFD te steunen middels de Vriendenloterij.

Het NKFD is aangesloten bij de Vriendenloterij als stichting. Per lot kunt u een van de aangesloten verenigingen/stichtingen steunen. Klik hier om het NKFD te steunen. Op deze manier steunt u het NKFD en maakt u tegelijkertijd kans op mooie prijzen.

Steun het NKFD via Vriendenloterij

Word vrijwilliger voor onze hondenwandeling “Hart voor Kanker”

Wij zij op dit moment de volgende editie van de hondenwandeling aan het voorbereiden. Wilt u zich nu al aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een e-mail naar info@nkfd.nl.

Organiseer een evenement/activiteit ten behoeve van het NKFD

Wilt u graag een evenement, activiteit of initiatief organiseren ten behoeve van het NKFD? Bijvoorbeeld een inzamelingsactie, rommelmarkt of sponsorloop? Wij willen iedere actie graag ondersteunen!

Hoe doen wij dit? U kunt een e-mail met een omschrijving van uw initiatief sturen naar info@nkfd.nl. Vervolgens nemen wij contact met u op om de activiteit te bespreken. Wij kunnen u ondersteunen door bijvoorbeeld:

  • Een collectebus ter beschikking te stellen;
  • (Promotie)materiaal aan te leveren van het NKFD;
  • Uw initiatief te promoten via de communicatiemiddelen van het NKFD zoals onze Facebookpagina, website en nieuwsbrief.

NKFD opnemen in uw testament

U kunt een of meerdere goede doelen opnemen in uw testament. Op deze manier bepaalt u zelf welke bijdrage het goede doel krijgt. Dit kan een geldbedrag zijn, maar bijvoorbeeld ook eigendommen.

Meer informatie over een goed doel opnemen in uw testament

Sponsorkliks

Online iets bestellen. Het is in deze tijd een routine handeling. Maar wist u dat u het NKFD ook kunt steunen bij een aankoop via een reguliere webwinkel? Dit kan via de website sponsorkliks.

Hoe werkt Sponsorkliks? Op de website van Sponsorkliks vult u bij ‘jouw sponsordoel’ het ‘Nederlands KankerFonds voor Dieren’ in. Vervolgens klikt u op de webshop waar u wilt bestellen. U plaatst uw bestelling via de gewenste webshop en Sponsorkliks stort automatisch een bijdrage in de vorm van een commissie aan het NKFD. Zo kunt u optimaal genieten van uw aankoop en het NKFD steunen.

Aangesloten webwinkels zijn onder andere Thuisbezorgd.nl, Bol.com, Hema en Wehkamp.

Sponsorkliks NKFD