Hondenwandeling “Hart voor Kanker”

Op zaterdag 13 mei organiseert het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) in samenwerking met Diergeneeskunde Outdoor Event de Hondenwandeling “Hart voor Kanker”. De hele dag staat in het teken van de strijd tegen kanker bij dieren. De opbrengsten van deze wandeling gaan naar het NKFD die het geld gebruikt voor onder meer onderzoek en voorlichting over kanker bij dieren.

Foto’s: Bluet fotografie en NKFD

Programma

U kunt op zaterdag 13 mei van 11.00 – 14.00 uur deelnemen aan de Hondenwandeling “Hart voor Kanker”. De route is 5 km lang.

Het deelnamebedrag bedraagt voor de eerste hond uit elk gezin €15,-. Voor elke extra hond vragen wij een deelnamebedrag van €5,- per hond. Alle opbrengsten van de hondenwandeling komen volledig ten goede aan kankerbestrijding bij gezelschapsdieren.

Wij willen alle deelnemers vragen om de honden tijdens de wandeling aan de riem te houden en alleen los te laten op die plaatsen waar dit duidelijk is toegestaan.

Locatie

Inschrijven

Klik hier om uzelf in te schrijven. Het is ook mogelijk om op zaterdag 13 mei ter plaatse uzelf en uw hond(en) in te schrijven. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig. Het deelnamebedrag kan daardoor alleen contant betaald worden.

Impressie hondenwandeling “Hart voor Kanker”

Onze partners

De hondenwandeling “Hart voor Kanker” organiseren wij in samenwerking met:

Wilt u ook partner worden van onze hondenwandeling? Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden.

Contact

SCHRIJF U OOK IN VOOR DE NKFD NIEUWSBRIEF!

Parkeren Hondenwandeling “Hart voor Kanker”
U kunt onderstaand adres invoeren in uw navigatiesysteem.

Yalelaan 1
3584CL, Utrecht

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-58825897 of u kunt een e-mail sturen naar info@nkfd.nl.

 

Nederlands KankerFonds voor Dieren

Dr. Alfons Ariënsstraat 40
7221 CD Steenderen

IBAN: NL46 RABO 0311 5217 11
RABO BIC: RABONL2U

KvK-nummer: 22050305
RSIN: 810584347

Direct doneren? Klik hier!
Hele artikel lezen? Klik hier